Announcement

Collapse
No announcement yet.

Iranian presidential elections ['stolen' election]

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #46

    Comment


    • #47
      عضو جریان اصولگرایان مستقل از همه نامزدهای اصولگرا دعوت کرد به منظور مشارکت حداکثری مردم در انتخابات ریاست جمهوری آتی اعلام کاندیداتوری کنند.

      عماد افروغ در گفتگو با خبرنگار عصرایران با اشاره به اینکه 3نگرانی در مورد انتخابات ریاست جمهوری وجود دارد تصریح کرد: نخستین دغدغه من سلامت اخلاقی انتخابات و دغدغه دیگر من نبرد برنامه ای درون گفتمانی و آخرین نگرانی من حضور حداکثری مردم در انتخابات ریاست جمهوری آینده است.

      وی با بیان اینکه تکثر و تعدد نامزد ها موجب حضور حد اکثری مردم در انتخابات می شود بیان داشت: من از همان روزهای اول از میرحسین موسوی دعوت کردم در انتخابات نامزد شود و الان هم از چهره های اصولگرا از جمله محسن رضایی،قالیباف و ولایتی و دیگر کسانی که در جریان اصولگرایی حضور دارند دعوت می کنم در عرصه انتخابات ریاست جمهوری وارد شوند.

      افروغ افزود: البته با توجه به اینکه افرادی که تاکنون حضور یافته اند انسان های اخلاقی هستند دغدغه نخست من رفع شده و دغدغه دیگرم نیز که با برنامه بودن نامزد هاست برطرف شده چون اکثر افراد با برنامه آمده اند و متوجه شده اند دوران شعارهای هیجانی دادن گذشته است.

      رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس هفتم گفت: البته سومین نگرانی من هنوز پابرجاست چون در بین اصولگرایان هنوز کسی به جز احمدی نژاد اعلام امادگی نکرده و من این موضوع را به نفع کشور و حضور حداکثری مردم در انتخابات نمی دانم.

      این استاد دانشگاه در پاسخ به این سوال که گفته می شود در ستاد انتخاباتی میرحسین موسوی حضور دارید اظهار داشت: من در هیچ ستاد انتخاباتی حضور ندارم و در هیچ جلسه مشورتی نیز تاکنون شرکت نکرده ام اما اگر نامزدهای انتخاباتی چه در جریان اصولگرایی و چه در بین نامزدهای اصلوگرای اصلاح طلب که میر حسین موسوی در آن دسته قرار دارد از من دعوت کنند قطعا به آنان مشاوره خواهم داد.

      Comment


      • #48
        [ame]http://www.youtube.com/watch?v=rDxsTRYhLsM[/ame]

        Comment


        • #49
          [ame]http://www.youtube.com/watch?v=N2xJPvkxRu0[/ame]

          Comment


          • #50
            مهندس ميرحسين موسوي تاكيد كرد: در صورت انتخاب شدن گشت ارشاد و طرح امنيت اجتماعي را تعطيل خواهم كرد.
            به گزارش خبرنگار ايلنا، نخست*وزير دوران دفاع مقدس كه در اولين كنفرانس مطبوعاتي خود بعد از اعلام كانديداتوري در جمع خبرنگاران رسانه*هاي داخلي و خارجي سخن مي*گفت در پاسخ به خبرنگار روزنامه اطلاعات كه از وي در خصوص سياست*هاي اقتصادي*اش به خصوص در زمينه سياست كوپني در عرصه اقتصادي سوال كرد گفت: يكي از افتخارات دوران خود را استفاده از كوپن مي*دانم كه در آن دوره كسي از گرسنگي تلف نشد و مردم در آن دوران و در دفاع مقدس از حريم كشور خود به خوبي دفاع كردند البته استفاده از سياست كوپني در شرايط جنگي اقتضا مي*كرد و مطمئنا همه كشورها كه در شرايط ويژه به سر مي*برند سياست*هاي متناسب با شرايط موجود را اعمال خواهند كرد.
            وي افزود: بعد از اتمام جنگ با توجه به شرايط جديد امكان فعال شدن سياست جديد بايد در دستور كار قرار مي*گرفت كه همين گونه هم شد زيرا سياست اقتصادي به يك سري اصول برمي*گردد ولي اينكه بخواهم سياست كوپني را در شرايط جديد هم ادامه دهم اين كار را نخواهم كرد.
            نخست*وزير دوران دفاع مقدس با بيان اينكه در اوايل انقلاب تعداد كساني كه كارشناس اقتصادي بودند به تعداد انگشتان دست هم نمي*رسيد ،تعداد اين افراد در مقطع فعلي را بسيار زياد دانست و تاكيد كرد: هر دولتي كه بر سركار بيايد بايد يك ثبات در عرصه سياستگذاري كشور اتخاذ كند.

            Comment


            • #51
              مهدی کروبی، یکی از نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری ایران به اظهارات اخیر دبیر شورای نگهبان اعتراض کرده و گفته است "هرگونه نشانه ای از تخلف نهادهای اجرایی و نظارتی" را در انتخابات افشا خواهد کرد.

              او عصر روز دوشنبه ۱۷ فروردین (۶ آوریل) در نامه ای به شورای نگهبان، ستایش احمد جنتی از عملکرد دولت محمود احمدی نژاد را "تخلف آشکار از جایگاه قانونی شورای نگهبان" دانست و نوشت: "اکنون که ایشان می خواهند شورای نگهبان را به حزبی سیاسی تغییر دهند، این حق را برای خود قائل هستم که از سلامت انتخابات نگران باشم".

              آقای کروبی نوشته است که وقتی "پیر شورای نگهبان" در جمع ناظران از "نامزدی خاص" حمایت کند، "از ناظران جوان چه انتظاری می توان داشت جز اینکه تصور کنند همان نامزد خاص باید برنده انتخابات باشد".

              اینجانب در این انتخابات و دوره گذشته از گروه های همسو و از مسئولان اجرایی و نظارتی بی مهری های بسیاری دیده ام و تحمل کرده ام و با نقض حقوق قانونی و نادیده گرفتن ارای مردمی رو به رو بوده ام

              مهدی کروبی
              به گفته او حمایت آقای جنتی از عملکرد دولت نهم با سخنان رهبر ایران که روز اول فروردین در سخنرانی ای در مشهد بیان شده بود تناقض دارد.

              آیت الله علی خامنه ای تأکید کرده بود حمایت او از دولت "ربطی به انتخابات ندارد و اعلام موضع انتخاباتی نیست" و از مسئولان خواسته بود انتخابات را "سالم و با امانت کامل" برگزار کنند.

              اما اعتراض اقای کروبی به سخنان آقای جنتی است که روز ۵ فروردین (۲۵ مارس) در نشست ناظران شورای نگهبان در بوشهر گفت: "در سه سال اخیر رسیدگی فوق العاده ای به مردم، به خصوص به محرومان شده است که نتیجه تلاش یک دولت پرتلاش و پرکار است".

              این سخنان، اشاره ای است صریح به دولت محمود احمدی نژاد که در سه سال گذشته تصدی امور اجرایی ایران را به عهده داشته است.

              آقای احمدی نژاد هنوز رسما برای نامزدی در انتخابات اعلام آمادگی نکرده است، اما نزدیکان او می گویند که اصولگرایان به زودی بر سر نامزدی او به توافق خواهند رسید.

              مهدی کروبی در نامه خود، از اعضای شورای نگهبان، به ویژه محمد مومن و محمد یزدی خواسته است به آقای جنتی "تذکر" دهند.

              او نوشته که در دوره گذشته انتخابات مورد "بی مهری" مسئولان اجرایی و نظارتی قرار گرفته و حقوق قانونی او "نقض" شده است، بنابراین این بار "با دیدن هرگونه نشانه ای از تخلف و [نقض] بی طرفی نهادهای اجرایی و نظارتی، برخورد علنی" می کند و آن را با "مردم و رهبری" در میان خواهد گذاشت.

              در سه سال اخیر رسیدگی فوق العاده ای به مردم، به خصوص به محرومان شده است که نتیجه تلاش یک دولت پرتلاش و پرکار است

              احمد جنتی در جمع ناظران شورای نگهبان
              آقای کروبی که در دوره نهم انتخابات ریاست جمهوری ایران نیز نامزد انتخابات بود، پس از برگزاری دور اول انتخابات و هنگامی که از راهیابی به دور دوم بازماند، در نامه ای سرگشاده به آیت الله خامنه ای شورای نگهبان و نهادهایی چون بسیج و سپاه را به دخالت در انتخابات متهم کرده بود.

              اما آیت الله خامنه ای در سخنرانی روز اول فروردین ماه امسال تأکید کرد: "مسئولان وقت در هر دوره ای رسما متعهد شده اند و صحت انتخابات را تضمین کرده اند و انتخابات صحیح بوده است".

              او به شدت از کسانی که "از حالا شروع کرده اند به خدشه کردن" در سلامت انتخابات انتقاد کرد و گفت این کار ممکن است در دل مردم تردید ایجاد کند.

              "تمهیدات" دولت برای انتخابات
              در این حال وزیر کشور ایران از فراهم شدن "تمهیدات قانونی لازم برای جلوگیری از تخلفات احتمالی" خبر داده است.

              صادق محصولی روز سه شنبه ۱۸ فروردین در جمع خبرنگاران گفت: "وزارت کشور هیأتی را جهت بازرسی و رسیدگی به تخلفات مشخص کرده و هیچ نگرانی ای بابت برگزاری انتخاباتی سالم وجود ندارد".

              او همچنین گفته است استانداران موظف شده اند از اعلام موضع نامزدهای انتخاباتی و سخنرانی آنان استقبال کنند.

              این در حالی است اسفندماه سال گذشته به آقای کروبی اجازه سخنرانی در دانشگاه گرگان و دانشگاه بوعلی همدان داده نشد و به نوشته روزنامه "اعتماد ملی"، او ناچار شد از پشت نرده های دانشگاه بوعلی با دانشجویان سخن بگوید.

              آقای کروبی در هر دو شهر در مکان هایی به جز دانشگاه دیدارها و سخنرانی هایی داشت، اما تأکید کرده بود: "اگر ما را به دانشگاه راه ندهند، در کوچه و خیابان حرف خود را خواهیم زد".

              اکنون یک مقام وزارت علوم ایران به خبرگزاری مهر گفته است این وزارتخانه محدودیت هایی را برای سخنرانی های انتخاباتی در دانشگاه ها درنظر گرفته است.

              محسن اسلامی، مدیرکل امور فرهنگی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به خبرگزاری مهر گفته است که "نمایندگان نامزدهای انتخاباتی" نمی توانند به تنهایی در دانشگاه برنامه داشته باشند، بلکه حضور آنها باید همزمان با حضور نمایندگان جناح های دیگر و به صورت مناظره باشد.

              او البته تأکید کرده که خود نامزدها می توانند پس از تصویب هیأت نظارت دانشگاه مورد نظر، در جمع دانشگاهیان سخنرانی کنند، اما حضور غیر دانشگاهیان در این سخنرانی ها مجاز نخواهد بود.

              Comment


              • #52
                Free auditions. Hundreds of Canadian voice talent. The Voice Realm is where you can hire male, female and child voice over talent for your voice recording and narration requirements.

                Comment


                • #53

                  Comment


                  • #54
                    فساد اقتصادی
                    الان دو شبکه موازی با هم، هماهنگ با هم و هدایت شده از یک مرکز، دست اندرکار وارد کردن سیگار به داخل کشور ما هستند. یک شبکه رسمی که از گمرکات وارد می*کنند و یک شبکه غیر رسمی که با طراحی و حتی با درگیری با نیروی انتظامی به صورت قاچاق سیگار وارد کشور می*نمایند.خود اینها یک شبکه گسترده*اند. هم شما می*دانید و هم ما که دانه درشت*ها و مفسدان اقتصادی چه کسانی هستند. بنده به شما خبرنگاران اسامی را نشان می*دهم حال اعلامش با خود شما و رسانه*هایتان. متاسفانه دراین موضوع برخی کل کشور را زیر سوال می*برند. این ناجوانمردی است که این دولت می*خواهد با دانه درشت*ها مبارزه کند صدها دست برای حمایت از آنان بلند می*شود.

                    سیاست خارجی
                    ما هنوز در مقابل تحریم*های قدرت*های زورگو و بداخلاق عکس*العمل تندی نشان نداده*ایم اما اگر بخواهند از حریم خود تجاوز کنند، ملت ایران عکس*العمل نشان می*دهد و جمهوری اسلامی ایران نیز می*تواند آنها را تحریم کند. قدرت*های زورگو به مانند تکه برفی در حال ذوب شدن هستند.اگر حاصل تحریم این است که در سه سال گذشته معادل 50 سال قبل در کشور رونق و شکوفایی داشته*ایم پس این تحریم*ها برای ما مفید بوده و ما از آن استقبال می*کنیم. وقتی کشورهای غربی شاهد رشد و پیشرفت ایران بودند هر روز یک قطعنامه تهیه کردند و در شورای امنیت علیه ما صادر کردند. من امروز به آنها می*گویم آنقدر قطعنامه بدهید تا قطعنامه*دان شما پاره شود.

                    امنیت اجتماعی
                    طرح امنیت اجتماعی، انتظامی نیست بلکه فرهنگی است و عناصر فرهنگی باید با کمک گرفتن از مردم آن را اجرا کنند. این طرح قبلاً تهیه و برای صیانت از حریم اجتماعی تدوین شده است. *متاسفانه وزارتی که باید این کار را مدیریت *می*کرد آن را انجام نداد و فقط به فعالیت انتظامی پرداخت در صورتی که اساس این طرح، فرهنگی بود. از وزیر اسبق کشور (پورمحمدی) خواسته بودم که این کار فرهنگی را انجام دهد و وزیر بعدی آن نیز عمر وزارتش کفاف نداد. این کار از گذشته در دستور کار دولت بوده است و هر وقت این فعالیت انجام شود برخی از آن انتقاد *می*کنند.

                    Comment


                    • #55

                      Comment


                      • #56

                        Comment


                        • #57
                          انسداد سايت*هاي متخلف تا پايان انتخابات

                          سايت*هاي متخلف در زمينه تبليغات انتخابات رياست جمهوري تا پايان برگزاري انتخابات مسدود مي*شوند و پس از برگزاري آن به پرونده*شان رسيدگي خواهد *شد.

                          عليرضا ملكيان ـ معاون مطبوعاتي و اطلاع*رساني وزير فرهنگ وارشاد اسلامي ـ اظهار كرد: كميته تعيين مصاديق پايگاه*هاي غيرمجاز اينترنتي كه براساس مصوبه شوراي عالي انقلاب فرهنگي تشكيل شده است درباره انتخابات رياست جمهوري نيز مانند دوره*هاي قبل دستورالعمل* و معيارهايي را مشخص كرده است كه براساس آن اگر پايگاهي اينترنتي از اين معيارها عدول كرده و تخلفي مرتكب شود مثلا بحث تحريم* انتخابات را مطرح كند، تخريب جدي كانديدايي را در دستور كار قرار دهد، يا به شايعه پراكني عليه نامزدي بپردازد، تا پايان انتخابات مسدود مي*شود و پس از برگزاري آن به پرونده*اش رسيدگي خواهد *شد.

                          به گفته او اين موضوع هم درباره*ي پايگاه*هاي اينترنتي ثبت شده و هم ثبت نشده اجرا مي*شود، ضمن اينكه پايگاه*هاي اينترنتي ثبت نشده هيچ شناسنامه*اي نداشته و در نتيجه از حقوقي هم برخوردار نيستند.

                          معاون مطبوعاتي ارشاد درباره قانون نظام جامع رسانه*ها گفت: در جلسه*اي در اواخر سال گذشته با مركز پژوهش*هاي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي كه متولي تدوين پيش*نويس قانون نظام جامع رسانه*هاست، قرار بر اين شد كه بر سرعت كار افزوده شده و پيش*نويس اين قانون هر چه زودتر آماده شود.

                          Comment


                          • #58
                            با نزديک شدن به زمان انتخابات رياست جمهوری ۲۲ خرداد، میزان حمايت‌ها از ميرحسين موسوی، آخرين نخست وزير ايران پس از انقلاب ۱۳۵۷، در جناح موسوم به اصلاح طلب افزايش می‌يابد.

                            Comment


                            • #59
                              دو ماه مانده به انتخابات ریاست جمهوری در ایران، هنوز اصول‌گرایان نامزد واحدی را به طور رسمی معرفی نکرده‌اند، هر چند از محمود احمدی نژاد به عنوان گزینه احتمالی «واحد» یاد می‌شود.

                              Comment


                              • #60
                                http://www.kayhannews . ir/detail.aspx?cid=11493

                                Comment

                                Working...
                                X